(13-14.07.2019) 23 yaşında otizmli bir oğlum var. Kiminin 46 yaşında , kimini 16 yaşında ,kiminin 8 yaşında. Ortak noktalarımız Çocuklarımız *Aileler olarak Can havliyle,yasalar çerçevesinde durup dinlenmeden çalışıyoruz. Otizm,down ve daha bir çok tanı almış yaşam mücadelesi veren çocuklarımız ve aileleri için bu komisyondan çıkacak karar o kadar önem arz ediyor ki başına gelmeyen maalesef idrak edemez. *Türkiye Otizm Meclisi yürütme kurulu olarak bir kez daha TBMM çatısı altında alınacak olan kararın gerçekten sorunlara çözüm olacak nitelikte olması için ülkenin farklı illerinden yola çıkarak canla başla mesai harcıyoruz.. Ailelerimize; – Bu kez Tamam Diye bilmeyi çok arzu ediyoruz. #Anofed #Bobayder

yorum Yap

BOBAYDER

Amacımız yerelde ve Türkiye genelinde “benden sonra çocuğum ne olacak” sorusuna yanıt aramak. Bununla ilgili yerel yönetimler ve devletle işbirliği içerisinde yasal düzenlemeleri hayata geçirmenin savaşını veriyoruz.

İletişim

Adres: İhsaniye Mahallesi Tuna Caddesi Fulya Sokak Uğurkent Sitesi B blok kat1 daire1 Nilüfer/Bursa

E- Mail: bobayder16@gmail.com

Bu yayın Avrupa Birliğinin maddi desteği ile hazırlanmıştır. İçerik tamamıyla Bursa Otizmli Bireyler ile Anneleri Yardımlaşma Derneği sorumluluğu altındadır ve Avrupa Birliğinin görüşlerini yansıtmak zorunda değildir.

Türkiye Otizm Ağı Güçlendirme Projesi©2020