Türkiye otizm Meclisi ilk gün protokol konuşmaları ile başladı.Genel kurulumuzda Türkiye Otizm Meclisi seçimli genel kurul açılışı ve 124 sivil toplum örgütünün katilimiyla şu ana kadar yapılan haktemelli çalışmalar , tüzük çalışmaları ve önümüzdeki dönem programlamasiyla devam edildi.Açılışta TBMM Otizm ve Down araştırma komisyon başkanı Kemal Çelik, Komisyon üyesi Milletvekilleri Bahar Ayvazoglu ve Çetin Arık, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü sy.Orhan Koç ve Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Nezir Gün, AHSP bakanı danışmanı Elçin Er katılarak TOM Yürütme Kurulu olarak yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgilendirme yapıldı.2.gun Tüzük çalışması ve yeni genel kurul temsilci kurumların seçimiyle tamamlandı.Yeni yönetim kuruluna başarılar diliyoruz.Bursa otizmli bireyler ile anneleri yard.derneği olarak katılım sağladık. Otizm camiasına Hayırlı olsun.

yorum Yap

BOBAYDER

Amacımız yerelde ve Türkiye genelinde “benden sonra çocuğum ne olacak” sorusuna yanıt aramak. Bununla ilgili yerel yönetimler ve devletle işbirliği içerisinde yasal düzenlemeleri hayata geçirmenin savaşını veriyoruz.

İletişim

Adres: İhsaniye Mahallesi Tuna Caddesi Fulya Sokak Uğurkent Sitesi B blok kat1 daire1 Nilüfer/Bursa

E- Mail: bobayder16@gmail.com

Bu yayın Avrupa Birliğinin maddi desteği ile hazırlanmıştır. İçerik tamamıyla Bursa Otizmli Bireyler ile Anneleri Yardımlaşma Derneği sorumluluğu altındadır ve Avrupa Birliğinin görüşlerini yansıtmak zorunda değildir.

Türkiye Otizm Ağı Güçlendirme Projesi©2020