“ÖZELGEREKSİNİMLİ BİREYLERDE YASAL SÜREÇLER VE HAKLARA ERİŞİM “Panelimiz Yoğun katılımla gerçekleşti. Panelimizde Türkiye Sakatlar Derneği genel Başkanı Sy Şükrü Boyraz ve Av. Cansu Korkmaz değerli sunumlarıyla katkı sağladılar .Bu çalışmamızda Bursa Aile sosyal hizmetler il müdürlüğü il başkan yard. Sy. Hayri Aydınlı Bursa Barosu Engelli hakları birimi Av. İdil Değirmencioğlu, Bursa büyükşehir belediyesi Engelliler şube müdürü sy. Yasemin Ertaş Şavşatlı Bursa Engelliler Meclisi temsilcileri, Bedkd Bursa Kulüp Bursa Düşünce kulübü Dern Bask. Hasan Duman , TSD Bursa Şube Bask. Müzeyyen Yıldırım , Beyazay Bursa şube Bask. Fusun Koyunlular , Çocuk Hakları Derneği Bask. Hüsamettin Akyıldız , Mustafakemalpaşa Otizm Dern Bask. Selda Kürşat Fahri Ozel , İnegöl otizm derneği Başk. Ayten Güler , Mavi Yaşam Otizm derneği Bask. Halit YasarIhsaniye Nilüfer kadın day. dern. Başk. Nebahat İçyerli Osmangazi Rehberlik hizmetleri temsilcileri ve üyelerimiz gönüllülerimiz katılım sağladı. Verimli bir çalışma oldu. Bizimle olan tüm katılımcılara teşekkürler ediyoruz .

yorum Yap

BOBAYDER

Amacımız yerelde ve Türkiye genelinde “benden sonra çocuğum ne olacak” sorusuna yanıt aramak. Bununla ilgili yerel yönetimler ve devletle işbirliği içerisinde yasal düzenlemeleri hayata geçirmenin savaşını veriyoruz.

İletişim

Adres: İhsaniye Mahallesi Tuna Caddesi Fulya Sokak Uğurkent Sitesi B blok kat1 daire1 Nilüfer/Bursa

E- Mail: bobayder16@gmail.com

Bu yayın Avrupa Birliğinin maddi desteği ile hazırlanmıştır. İçerik tamamıyla Bursa Otizmli Bireyler ile Anneleri Yardımlaşma Derneği sorumluluğu altındadır ve Avrupa Birliğinin görüşlerini yansıtmak zorunda değildir.

Türkiye Otizm Ağı Güçlendirme Projesi©2020