Bursa olarak Deprem bölgesindeki kardeşlerimiz için önümüzdeki günlerde yaşanacak tablo hakkında daha neler yapabiliriz ? Sorusunun cevaplarını istişare ediyoruz. *Bursa Aile Sosyal Hizmetler il müdürlüğümüz ziyaretiyle bize düşen görevler nelerdir dedik. *Depremden etkilenen çocuklarımızın bundan sonraki yaşamlarına ne kalabiliriz?1)Evlat edinme, 2)Koruyucu Aile olma, konusunda bilgilendirme aldık. Nilüfer kent konseyi Kadın Meclisi Toplantısında Bölgeye gidecek Psikolojik destek ekipleri ve neler yapması gerektiği konusunda Söyleşi gerçekleştirildi. Önümüzdeki günlerde Bölgeye Ne katkı koyabiliriz? Sorusunu istişare ettik.

yorum Yap

BOBAYDER

Amacımız yerelde ve Türkiye genelinde “benden sonra çocuğum ne olacak” sorusuna yanıt aramak. Bununla ilgili yerel yönetimler ve devletle işbirliği içerisinde yasal düzenlemeleri hayata geçirmenin savaşını veriyoruz.

İletişim

Adres: İhsaniye Mahallesi Tuna Caddesi Fulya Sokak Uğurkent Sitesi B blok kat1 daire1 Nilüfer/Bursa

E- Mail: bobayder16@gmail.com

Bu yayın Avrupa Birliğinin maddi desteği ile hazırlanmıştır. İçerik tamamıyla Bursa Otizmli Bireyler ile Anneleri Yardımlaşma Derneği sorumluluğu altındadır ve Avrupa Birliğinin görüşlerini yansıtmak zorunda değildir.

Türkiye Otizm Ağı Güçlendirme Projesi©2020